آموزش جاوا و اندروید

یادداشت های یک برنامه نویس معمولی

آموزش جاوا و اندروید

یادداشت های یک برنامه نویس معمولی

طبقه بندی موضوعی

آموزش کتابخانه HttpURLConnection - قسمت اول

يكشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۸، ۰۵:۱۰ ق.ظ

اول در مورد پروتکل HTTP توضیح میدم.

 

ما اگر درخواستی برای سرور داریم باید اونو در قالب Http به سمت سرور بفرستیم. یعنی Http پروتکلی هست که میشه توسط اون در بستر وب به نقل و انتقال دیتا پرداخت. برای اجرا شدن این پروتکل نیاز به کلاینت (مرورگر) و سرور داریم.

پیام هایی از جنس Http حاوی دو بخش هستند. Body و Header. دیتای اصلی که قراره ارسال شه در قسمت Body قرار میگیره و در قسمت هدر یک سری متادیتا (مثلا انکدینگ) قرار میگیره که تعیین میکنه دیتای اصلی چجوری باید هندل شه.

 

 

HTTP verbs

که به آن Http Methods هم گفته میشه، متدهایی هستن که توسط اونها ما درخواست خودمون رو به سرور میفرستیم. این متدها به شرح زیر هستن:

GET: برای دریافت یک آبجت
POST: برای ساخت و ارسال یک آبجکت
PUT: برای تغییر و جایگزین کردن یک آبجکت
DELETE: برای حذف یک آبجکت

در اینجا آبجکت یعنی درخواست یا کوئری.

یک نمونه درخواست از جنس Http:

GET / HTTP/1.1

این دستور یعنی متد GET مورد استفاده قرار گرفته.

 

متدهای Httpبه سرور دستور می دهند که با دیتایی که از طریق URL برای سرور ارسال می کنید چه کاری انجام دهند؛ مثلاً آیا رکورد خاصی را حذف کنند یا آن را آپدیت کنند و …

 

اکثر API های تحت وب که رایگان هستن معمولا فقط اجازه استفاده از متد GET رو میدن چون این متد امن هست و اجازه رایت کردن در دیتابیس رو نمیده.

 

وقتی توی یک سایت روی لینکی کلیک میکنیم، متد GET از طریق هدر پروتکل Http به سرور اون سایت ارسال میشه و به سرور دستور میده اطلاعات مرتبط با اون آدرس به مرورگر ارسال بشه. 

اگر همه چیز درست باشه، سرور پاسخی رو برای مرورگر (کلاینت) ارسال میکنه. برای اینکه این پاسخ برای مرورگر قابل درک باشه، در هدر نوع مختوا مشخض میشه. یعنی اینجوری:

 

Content-Type: text/html

این یعنی پاسخ ارسال شده از سرور در قالب فایل HTML هست.

 

منبع

 

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۱۱/۰۶
میم دال

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی